ilvy staat online

Eindelijk! Sinds januari 2017 staat ilvy online, het online platform voor vrouwen ter bevordering van de seksuele gezondheid. Het verbindt experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van seksualiteit met elkaar en zij bieden hun kennis aan voor jouw plezier. Ilvy verzorgt jou je dagelijkse dosis gezonde seks. Our knowledge, your pleasure.

ilvy is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen toegang moet hebben tot juiste kennis over seksualiteit. In werkelijkheid is het zo dat juiste kennis vooral voor de zorgprofessionals beschikbaar is en dat het grote publiek het met name met alledaagse goedbedoelde adviezen en mythes rondom seksualiteit moet doen. Door ilvy op te zetten wordt de kennis van de professionals overgedragen aan het grote publiek op een leuke en speelse manier.

Seksualiteit is zo ontzettend veelzijdig en ilvy probeert al deze aspecten van de seksualiteit te belichten, de serieuze, de leerzame, de opwindende, de erotische, de speelse maar vooral de echte aspecten.

Kijk op www.ilvy.com en volgens op Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>