NynkeNijman.nl II

Our Rating

1

Op deze site vindt je van alles omtrent seksualiteit. Er zullen hier columns verschijnen, leuke weetjes, interessante onderzoeken en nog veel meer. Buiten deze site geeft Nynke seksuele voorlichtingen en is zij werkzaam als seksuoloog.

De voorlichting en educatie die Nynke geeft worden ook wel ‘Seksles’ genoemd. Centraal staan hierbij onderwerpen die aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep: bij jongeren in de leeftijd 12-14 jaar zijn andere onderwerpen van belang dan bij jongeren van 15-18 jaar. Jongeren met een ontwikkelingsstoornis zullen andere behoeften hebben en een andere seksuele ontwikkeling doormaken dan hulpverleners. Ook deze laatste groep is een belangrijke doelgroep als het gaat om voorlichting en educatie omtrent seksualiteit. Hulpverleners dienen goed op de hoogte te zijn over seksualiteit om hun patiënten van gepaste hulp te kunnen voorzien en deze informatie wordt niet altijd binnen hun opleiding aangeboden.

Interesse of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via Nynke@NynkeNijman.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>